Samen 1 nieuwe single en ´dubbele zomerhit´ Tom Haver

11 jun 2014

De nieuwe single Samen 1 is inmiddels gelanceerd en binnengekomen op 16 op de playlist van radio NL,  een supergoed begin !!

Na de drukke wintertour van 4 maanden door Oostenrijk hebben we dit jaar besloten om dit voorjaar groots uit te pakken met maar liefst 2 nieuwe clips voor de nieuwe single ´Samen één´

Naast de ´gewone´ en zomerse clip die opgenomen is op het altijd zonnige Eiland Texel,  is een clip opgenomen met de Kids van Club Mariz. Speciaal voor deze gelegenheid hebben de kinderen zelf mee mogen werken met het bedenken van de choreografie en het maken van de clip!

Niet alleen de clip maar ook het nummer zelf heeft verschillende versies, een dance en Moombahton versie maken het geheel compleet!

De videoclips zijn er wederom twee waar je blij van wordt en waar je naar blijft kijken. Beelden van de live optredens vanaf een rijdend podium en de ´voor de clips gebruikte unieke busjes geven het nummer een extra dimensie. Via Twitter en YouTube stromen naast de leuke reacties op het nummer inmiddels ook de positieve reacties van liefhebbers hiervoor binnen.Het moet raar lopen als Tom hiermee niet de  eerste zomerhit van 2014 te pakken heeft.

tomhaver_samen1_front_rgb