Laatste Nieuws

24-12-2017 Tom Lanceert de Zomer in hartje Winter !

Het moet raar lopen als ‘Mijn hele wereld draait om jou’  niet de eerste zomerhit van 2018 wordt. Tom Haver, inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld, heeft opnieuw een heerlijk nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. 

Zijn nieuwe single is een lekker vrolijk nummer, perfect geschikt om je voor te bereiden op een heerlijke zomer! Met deze nieuwe single, waarvan de release op 1e Kerstdag is, is Tom een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Met medewerking van Maarten de Groot (Beethoven), Ton  Dijkman (Marco Borsato Band) en Jeroen Niessink (Producer van Thomas Berge) treed hij wederom vol enthousiasme met zijn eigen eigenwijze sound naar buiten.

De videoclip is er één waar je blij van wordt, waar je naar blijft kijken. Beelden van de grootste 3e helft van Europa, gemaakt op Lloret de Mar en beelden van de mooiste plek voor de Nederlandse kust maken het nummer compleet! In menige kroeg/voetbalclub wordt inmiddels uitbundig gezwaaid en meegezongen op ‘Mijn Hele wereld draait om jou’ !

Bekijk de Clip Hier! 

30-05-2017 Tom Weet het zeker, Liefde Bestaat !

Iedereen twijfelt wel eens maar Tom weet het zeker, liefde bestaat en hij laat het weten ook.

De altijd enthousiaste Noord-Hollandse zanger Tom Haver brengt op de valreep van 2016 weer een verrassend lekkere single uit. Nu de donkere dagen voorbij zijn en Oostenrijk zich weer klaar maakt voor een gezellig zomerseizoen, weet de zanger precies het juiste moment te vinden om zijn vrolijke nieuwe single “Liefde Bestaat” met volle trots te lanceren.

Zoals we eigenlijk niet anders gewend zijn van Tom is het weer een feestelijk, uptempo en opzwepend stukje muziek met een poppy sound die lekker in het gehoor ligt. Daarnaast kun je bijna niet anders dan automatisch meezingen op de aanstekelijke melodie.

Wij weten het zeker, dit is een nieuwe hit voor Tom Haver. Niet voor niets is de single nu al te vinden in de Nederlandse apres ski top 10 van afgelopen winter.

Deze muzikale duizendpoot treedt naast zijn optredens in Nederland voor zijn wintertour weer wekelijks in oostenrijk optreden in Westendorf, Kirchberg, Gerlos en Zell am See.

Download op itunes (klik hier)

Bekijk op youtube (klik hier)

Komende Shows

Datum Plaats Podium
26/05/19 Besloten feest Besloten feest
Tijd: 5:00pm. Leeftijdsbeperkingen: No Minors.
29/05/19 Den burg Cafe Mans
Tijd: 5:00pm. Leeftijdsbeperkingen: No Minors.
30/05/19 Hoek van Holland Waterskihut
Tijd: 12:00pm. Leeftijdsbeperkingen: No Minors.