Tom Lanceert de Zomer in hartje Winter !

24 dec 2017

Het moet raar lopen als ‘Mijn hele wereld draait om jou’  niet de eerste zomerhit van 2018 wordt. Tom Haver, inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld, heeft opnieuw een heerlijk nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. 

Zijn nieuwe single is een lekker vrolijk nummer, perfect geschikt om je voor te bereiden op een heerlijke zomer! Met deze nieuwe single, waarvan de release op 1e Kerstdag is, is Tom een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Met medewerking van Maarten de Groot (Beethoven), Ton  Dijkman (Marco Borsato Band) en Jeroen Niessink (Producer van Thomas Berge) treed hij wederom vol enthousiasme met zijn eigen eigenwijze sound naar buiten.

De videoclip is er één waar je blij van wordt, waar je naar blijft kijken. Beelden van de grootste 3e helft van Europa, gemaakt op Lloret de Mar en beelden van de mooiste plek voor de Nederlandse kust maken het nummer compleet! In menige kroeg/voetbalclub wordt inmiddels uitbundig gezwaaid en meegezongen op ‘Mijn Hele wereld draait om jou’ !

Bekijk de Clip Hier!