Laatste Nieuws

14-06-2019 Tom Luid(t) de zomer in!

Tom Haver Luid(t) de zomer in met nieuwe single.

Tom Haver heeft de smaak weer te pakken! Na 4 maanden knallen in de winterse oorden is Tom met Billy Dans de studio ingedoken om een fantastische nieuwe single op te nemen. Zomer in je Ogen is de Titel en inderdaad, zomers is het zeker! 

Tijdens een drukke winter vol optredens en af en toe aan het werk als skileraar in Oostenrijk komt Tom Billy Dans tegen. Na twee hilarische dagen in de sneeuw besluiten ze samen de studio in te gaan. Hier blijkt dat ze niet alleen op de piste maar ook in de studio een goed duo vormen.  Zomer in je ogen is het eerste resultaat, een frisse nieuwe single waar je gewoon naar móet blijven luisteren. 

Tom Haver zingt weer zoals we hem kennen, helder, vol enthousiasme en met zijn eigen unieke stemgeluid. Dit gecombineerd met de gitaren van Jochem Fluitsma en de kracht van Billy Dans zorgen weer voor een heerlijke sound die herkenbaar maar toch weer totaal vernieuwend is. 

24-12-2017 Tom Lanceert de Zomer in hartje Winter !

Het moet raar lopen als ‘Mijn hele wereld draait om jou’  niet de eerste zomerhit van 2018 wordt. Tom Haver, inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld, heeft opnieuw een heerlijk nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. 

Zijn nieuwe single is een lekker vrolijk nummer, perfect geschikt om je voor te bereiden op een heerlijke zomer! Met deze nieuwe single, waarvan de release op 1e Kerstdag is, is Tom een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Met medewerking van Maarten de Groot (Beethoven), Ton  Dijkman (Marco Borsato Band) en Jeroen Niessink (Producer van Thomas Berge) treed hij wederom vol enthousiasme met zijn eigen eigenwijze sound naar buiten.

De videoclip is er één waar je blij van wordt, waar je naar blijft kijken. Beelden van de grootste 3e helft van Europa, gemaakt op Lloret de Mar en beelden van de mooiste plek voor de Nederlandse kust maken het nummer compleet! In menige kroeg/voetbalclub wordt inmiddels uitbundig gezwaaid en meegezongen op ‘Mijn Hele wereld draait om jou’ !

Bekijk de Clip Hier!