Laatste Nieuws

14-11-2021 Feestdiner in de lockdown!

Nu de komende drie weken er weer een lockdown is afgekondigd zit iedereen letterlijk te wachten op een feestje. Tom pakt het de komende drie weken anders aan, zijn voorliefde voor koken op sterren niveau en zijn passie voor het zingen combineert hij nu in het “Feestdiner voor thuis”

Of je nou houdt van ouderwets lekkere kaasfondue, verse kreeft of een sappige black Angus Steak, Tom draait er zijn hand niet voor om ! Tussen de gerechten door wordt het een echt feest aan tafel, met een heerlijk stukje live muziek, want hoe je het ook wendt of keert, Zingen blijft zijn passie en dus ook een wezenlijk onderdeel van de avond. Een compleet feestdiner van drie gangen met Een muzikaal hoofdgerecht is al vanaf 75,- per persoon te boeken met een minimum aantal van 4 mensen.

Voor meer info, stuur een e-mail naar info@havermusic.nl of vul het contactformulier in!

Smakelijk feesten !

13-10-2021 Nieuw album voor Tom Haver

Hij is al jarenlang een graag geziene artiest op menig podia. Zowel in Nederland als ook in de apres-skigebieden. En als één ding zeker is, dan is het dat Tom Haver een echt creatieve duizendpoot is! 

Al zijn muzikale creativiteit is nu gebundeld op zijn allereerste album met de toepasselijke titel Hoofdstuk1. We horen hierop de veelzijdigheid van Tom zoals we hem kennen. Van de herkenbare vrolijke klanken zoals ‘Lisa’ en ‘Hoe Komt Het’ tot het gevoelige ‘Ik Ben Veranderd’.

Als voorloper op het album is ‘DronkenVanGeluk’ zijn gloednieuwe single. En daarmee wordt meteen de toon gezet! Een geweldige feelgood track in een stevig muzikaal jasje en op z’n Toms neergezet.

Hoofdstuk 1 is het begin.. En er zullen nog veel hoofdstukken aan het muzikale verhaal van Tom Haver worden toegevoegd!