Het gaat goed met Tom Haver !

15 dec 2021

Tom Haver lanceert zijn nieuwe single ‘Dit gaat niet goed’  

Dit gaat niet goed 

Hoewel de titel, “dit gaat niet goed” anders doet vermoeden gaat het beter dan ooit met Tom. De  eerste nieuwe single is er weer een die echt blijft hangen. Een dijk van een plaat  is het resultaat van de hechte samenwerking tussen Tom Haver, Billy Dans, Jochem Fluitsma en Hansen Tomas.  

Hoofdstuk twee

Afgelopen zomer mocht Tom zijn debuut album “Hoofdstuk 1” uit handen van niemand minder dan Gerard Joling ontvangen. Hoewel dit album, met inmiddels meer dan een miljoen streams,  het nog steeds goed doet  begint Tom weer aan een nieuw hoofdstuk.  Daarbij maakt het hem niet uit waar hij staat. Of het nou op  het podium,  het strand, in de sneeuw of de keuken is, hij voelt zich over al thuis.  Als zanger, commandant, skileraar of chef kok,  in het afgelopen jaar heeft Tom weer laten zien een echte alleskunner te zijn.

Toekomst

Komende maanden staan in het teken van sneeuw, positiviteit en de nieuwe  single . Een geweldige feelgood plaat met  hoge hitpotentie.  “Dit gaat niet goed” is dan misschien wel de titel van de single, maar met de toekomst van Tom en zijn muziek gaat het zeker wel goed komen !