Je bent zoals je bent gelanceerd !

14 feb 2014

Het is zo ver, eindelijk is het duet van Jacco en mezelf klaar en staat de clip online!!

We hebben er zo veel plezier aan beleefd samen tijdens het maken van de clip, de opnames en de hele show er omheen, dat we eigenlijk van te voren al het idee hebben dat we geslaagd zijn in onze opzet.

even een korte uitleg met betrekking tot het nummer. Drie jaar geleden vroeg ik officieel verkering aan mijn vriend, Jacco.  De beste zet die ik in mijn hele leven gedaan heb. Alles wat ik samen met hem kan doen is onszelf zijn, precies datgene doen waarvan we zelf denken dat het goed is zonder dat we hoeven na te denken wat andere mensen ervan vinden. Dat kan gelukkig in Nederland en eigenlijk blijkt dat allemaal in en uit het nieuwe nummer,  Ooit door Jacco geschreven en nu samen door ons vertolkt.

Het gevoel dat ik bij dit nummer kreeg en nog steeds krijg is simpelweg het gevoel van kippenvel. De tekst is precies zoals ik samen met Jacco tegen de wereld aan kijk.

Door de Olympische Spelen is de discussie over de mensenrechten in Rusland opgelaaid. Wat een drama moet het voor vele mensen zijn om daar niet te kunnen zijn wat ze eigenlijk willen zijn. Niet zozeer uit protest maar meer om een statement te maken hebben we besloten  dit nummer juist nu uit te brengen. Met  ´Je bent zoals je bent`-een prachtig duet- wordt op een subtiele manier bezongen  dat ieder mens uniek is, dat ieder goedwillend mens in zijn/haar waarde gelaten wil en moet worden.

Alle commotie omtrent de situatie in Rusland gaf de doorslag om het nummer juist nu uit te brengen. „We kunnen wel allemaal toekijken en het erg vinden, wij willen met dit nummer aangeven dat het niet hoort uit te maken wie of wat je bent en waar je vandaan komt. Zolang je de fatsoenregels niet overtreedt, dien je met respect te worden behandeld,” aldus Tom Haver.

Ook acteur Wilbert Gieske, (Robert Alberts in GTST) verleende graag zijn medewerking aan dit nummer. „Prachtig om te zien hoe jullie hier mee bezig zijn, en heel veel succes!”

Wij wensen jullie veel kijk en luisterplezier aan dit nummer, en mocht Poetin ooit de vertaling van dit nummer horen, Wie Weet…..

De Wonderen zijn de wereld nog niet uit !

Klik op de afbeelding en bekijk de clip  of download  via itunes !

Tom Haver & Jacco Bosman - Je Bent Zoals Je Bent