Nieuwe Zomerhit voor  Tom Haver!

18 jun 2023
volgende versnelling

Letterlijk op de dag dat de zomer zijn intrede doet komt Tom met een heerlijke zomerhit.

Een frisse nieuwe single waarbij je niets anders willen dan in je cabrio stappen. Zet de radio op 10 en rij de zomer met je vrienden tegemoet!

Volendam

Zoals de titel al zegt, gaat Tom in de volgende versnelling. En niet alleen op muzikaal gebied!   “We zijn druk in de studio bezig geweest met een aantal nieuwe nummers,  maar dat is niet het enige.  Sinds April mag ik met gepaste trots vertellen dat  ik  exclusief te boeken ben bij  Volendam Music!”  Aldus een enthousiaste Haver. Nadat  Tom in het voorprogramma stond van Jan Smit is er een fijne samenwerking ontstaan met Volendam Music.  

Clip

Bij een goeie single hoort natuurlijk ook een goeie clip. Voor de liefhebbers van de oude echte Citroën 2CV is deze een Must See! Opgenomen in het duingebied van Schoorl en Bergen straalt de zon je letterlijk tegemoet vanaf je scherm. 

Vervolg

Er wordt hard gewerkt aan nieuw materiaal met het vertrouwde geluid waar Tom zich al jaren mee weet te onderscheiden. Met de zomer voor de boeg en een super enthousiast muzikaal team ziet de toekomst er voor Haver rooskleurig uit!

De nieuwe single is vanaf 21 juni overal te beluisteren en te downloaden.   Zet je radio op 10 en laat de zomer maar komen!