Nieuws uit Oostenrijk!

23 jan 2014

Het is alweer januari en er is weer veel gebeurd de laatste maand ! afgelopen december de start van een nieuw winterseizoen in kirchberg in de Eisbar, geweldig nieuw team en Heerlijk om weer “thuis” te komen in Oostenrijk. De Tour door oostenrijk is ook weer begonnen, iedere vrijdag en zaterdag in Nederland en zondag t/m donderdag in Oostenrijk. Door dit drukke schema lopen we wat achter op de release van de singles, maar we zijn inmiddels klaar met het studio werk, één clip is al opgenomen en de volgende is in de maak. We hebben een geheel nieuw eigentijds nummer gemaakt, welke natuurlijk op mijn eerste album komen te staan.

Daarnaast zijn we bezig met een aantal super gezellige en leuke Amsterdamse nummers. Deze komen niet op het album maar ik vond ze te leuk om te laten liggen !

De Fotoshoots zijn inmiddels ook gedaan en ik ben echt blij met alle resultaten. Ik hoop dat jullie er binnenkort net zo veel plezier aan beleven als ik nu doe! Ook een samenwerking met Thomas Berge zit in de planning, ik ben zeer vereerd dat ik samen met hem een single ga opnemen en ik kan dan ook bijna niet wachten tot we de studio induiken.

Tot Binnenkort !!

tom haver website 1

 

 

 

 

 

 

 

Tom Haver