TOM HAVER LUIDT MET KERSVERSE RELEASE JAAR VOL NIEUWE MUZIEK IN!

24 feb 2021

Het was even stil rondom Tom Haver. Na een periode van onzekerheid met betrekking tot corona ging Tom toch naar Oostenrijk, dit jaar niet om op te treden, maar om te trainen, tot rust te komen en kon hij zich daarnaast volledig richten op de komst van het nieuwe album.

‘IS DIT LIEFDE’ laat zijn muzikale diversiteit zien.

Tom Haver over de afgelopen maanden:

Ik wilde eens een andere kant van mezelf laten zien en krachtigere nummers maken. Daarnaast was ik na alle jaren zomer en winter vol gas optreden eigenlijk wel toe aan een periode waarin ik gedwongen werd om andere dingen te gaan doen. Na 2 maanden alleen getraind te hebben en mijn accu te hebben opgeladen heb ik daarna veel tijd doorgebracht in de studio en heb nu het gevoel dat ik echt met nieuwe, originele en vooral eigen stijl muziek terugkom.

En hij is terug! Ruim op tijd om deze zomer te kunnen voorzien van aanstekelijke feel-good vibes! Hij mag dan misschien zijn sound iets aangepast hebben, één ding is zeker: het is nog steeds op en top Tom haver!

Tom haver zijn eerste single wordt gereleased op 25 februari, zijn tweede single en album volgen eind april.

Is Dit Liefde’ en het hele album zijn het resultaat van de tijd nemen en alle verschillende muziekstijlen eigen te maken, zowel op als naast het podium. “Ik wilde terug naar wat ik altijd ben geweest en de tijd nemen om muziek met een nieuwe, frisse sound te zingen. Ik heb met een super tof team samen gewerkt waarbij we soms in één keer zoiets hadden van; dit is echt een liedje voor jou! in één keer raak, maar ook juist uitstapjes maken naar muziek die ik eigenlijk nooit eerder heb gedaan.”

aldus de zanger.

Dit is nog maar de start van een nieuw muziekjaar Tom Haver, er komt nog veel meer !