Tom Haver presenteert opening vernieuwde bobs

11 okt 2013

Bobs Party en Events in Uitgeest totaal is verbouwd, en dat is Tom en een groot aantal Nederlandse artiesten niet ontgaan!

Na een periode van relatieve stilte rond een van de grootste partycentra van Nederland hebben  achter de schermen van Bobs grote veranderingen plaatsgevonden. Van oudsher is bobs een podium waar artiesten van groot tot klein tot hun recht komen.  Tom is als voormalig manager van de bobs gevraagd om de officiële opening te presenteren voor de pers en genodigden. 

Samen met een cameraploeg  is hij er voor deze gelegenheid op uitgegaan om een aantal artiesten te vragen wat Bobs  voor hen altijd heeft betekend en wat ze ervan vinden dat het geheel vernieuwd is.

De reacties zijn  overweldigend !!  Bekijk zelf de film en reacties van de diverse artiesten die ooit in bobs hebben gestaan en wie weet wel weer binnenkort de bühne daar mogen betreden!

Voor diegenen die zelf ook de nieuwe sfeer willen proeven van bobs is er 13 oktober vanaf  16.00 uur een supergezellige zondagmiddag georganiseerd waarbij diverse zangers de muzikale omlijsting verzorgen.

Onder de titel Mokum op z’n best zal Tom samen met de zangers  van Cafe Bolle Jan optreden waarbij René Froger ze zeker in de gaten houdt om te kijken of alles wel goed gaat!

 Bekijk hier de video van de artiesten :

Openingsfilm bobs