Tom Haver scoort weer met nieuwe zomerse single

9 jul 2015

In 2012 had de Nederlandse zanger volgens de Brazilianen de beste cover met zijn nummer ‘Samen Vanavond’ naar een wereldwijde hit van de Braziliaanse zanger Michel Teló.

Dit jaar ziet het er naar uit dat Tom’s versie ‘blijf vannacht bij mij’, gebaseerd op de hitsingle  ‘El primer día del resto de mi vida’ van La Oreja de van Gogh *,een populaire band uit Spanje, ook in Nederland hoge ogen gaat gooien.

De single “Blijf vannacht bij mij” heeft alle ingrediënten voor de zomer. Een pakkende tekst, een direct meezingbaar refrein en een heerlijke  saxofoon zorgen voor een single waar de zomer vanaf spettert.

De videoclip is er weer heerlijk zomers en is er een waar je naar blijft kijken. De voorliefde van tom voor Curaçao komt hier natuurlijk in naar voren en het pakkende refrein wordt inmiddels al luidkeels op de zonnige terrassen in binnen- en buitenland meegezongen.

* La oreja de Van Gogh is niet alleen razend populair in heel Spanje maar ook ver daarbuiten. Met het nummer “ El primer día del resto de mi vida” hebben ze o.a. in Mexico, Venezuela, Argentinië en Chili een nummer 1 positie weten te behalen. 

Klik hier om te downloaden

Klik hier voor de Clip tom haver - blijf vannacht bij mij-front